Attefallshus

Hållbarhet

Hållbara hem – med miljön i åtanke

Vi vill bidra till en hållbar utveckling och även arbeta ständigt med att utveckla våra attefallshus på ett ansvarstagande och etiskt sätt. Vårt syfte är att frambringa bekväma, trivsamma hem som tar omtanke till hållbarhet under hela utvecklingsgång.

Vi bygger våra hus med känsla

Ditt hus tillverkas under optimala förhållanden i vår egen fabrik, där personal har ansvar för och sköta och skapa huset med bästa möjliga hållbara kvalité. Sedan körs huset i lastbil till din tomt där våra snickare tar vid och monterar klart sista bitarna innan inflyttningen. Vi tar ett stort ansvar för hela arbetsprocessen tillsammans med våra kompetenta och erfarna medarbetare så att dina husdrömmar realiseras på riktigt.

Tryggt och säkert produktion

Vi bygger ditt hus för hand inomhus i vår egna fabrik med kontrollerad fukthalt för att förhindra att virket spricker och rör sig när det står på plats. Varje väggelement byggs för sig och förbereds med isolering och rördragning för el och vatten. Huset byggs helt nyckelfärdigt och kan användas som året runt boende. När leveransen sker till din tomt så går det snabbt och säkert att lasta av huset på förberedd mark.

Vi använder bara äkta trä i alla våra hus

Vi har höga kvalitetskrav på materialet vi använder i alla våra hus. Alla våra hus är tillverkade av äkta trä som kommer från Lettland, där vi också har vår egna fabrik. Trä är det enda förnybara byggnadsmaterialet och att tillverka alla våra hus av trä kräver mindre energi än andra materialslag. Dessutom binder träkoldioxid under hela sin livstid. Det gör trä till ett utmärkt val när det gäller resurshushållning, energianvändning och minskade koldioxidutsläpp.

Kvalitets- och miljöcertifierade

Vi är ISO-certifierade enligt kvalitet- och miljöledningssystemen 1401 och 9001 och samarbetar med lokala leverantörer för att minska transporter. Vi använder material från etablerade leverantörer som till största delen är ISO-certifierade.

Husleverantör

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS PÅ 30 M2 OCH STÖRRE

Leverans av hus inom två månader, transport, frakt lyftkran & montering av attefallshus ingår i våra priser.

Attefallsbutiken Sverige AB
Orgnr: 559199-8272
VATnr: SE559199827201

Besöksadress:
Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö